Låna direkt

Låna direkt är en av dom första låneportalerna som startades redan 2008 med snabblån s.k mikrolån i fokus. Låna direkt är helt kostnadsfritt och hjälper dig att jämföra kostnaderna mellan alla typer av lån.

Snabblån

35%

Privatlån

25%

Billån

15%

Bolån

25%

Saknas någon lånegivare hos Låna direkt, är det troligtvis ett lån som är oärligt, eller ägs av ett redan befintligt låneföretag men bedrivs under ett annat namn.

Låneguide i mobilen Låna direkt förmedlar snabblån, privatlån, billån och bolån, alla typer av lån. Du kan låna pengar direkt genom att fylla i en ansökan online. Låna mellan 500-500 000 kr och få svar på din låneansökan inom 15 minuter.

Låna direkt listar alla typer av lån som testats, fungerar och är godkända. Saknas någon lånegivare hos Låna direkt, är det troligtvis ett lån som är oärligt, eller ägs av ett redan befintligt låneföretag men bedrivs under ett annat namn.

Trygga lån

Låna direkt jämför allt från små lån till stora lån från svenska lånegivare och banker. Hitta det billigaste och bästa alternativet för dina förutsättningar och behov. Varje lånegivare har en informationssida där du kan se mer specifikt vad som erbjuds för att kunna fatta ett tryggt och genomtänkt beslut. Alla låneansökningar görs hos respektive lånegivare.

Oberoende jämförelse

Det spelar ingen roll om du behöver låna 500 kronor, 5000 kronor, 10 000 kronor eller flera hundra tusen kronor. Låna direkt är en oberoende jämförelse hemsida för dig som är i behov av att låna pengar med bra villkor. Vi arbetar för att du på snabbast sätt ska kunna jämföra snabblån, privatlån, billån och bolån. Vi jämför även kreditkort och bankkort så att du enkelt hittar det alternativ som passar dig.

Tips och råd

Vi avråder dig att ansöka om ett snabblån ett s.k mikrolån eller andra typer av krediter om du inte är helt säker på att du kan betala tillbaka lånet. Du bör heller inte ta nya snabblån om du har obetalda lån. När en utebliven betalning sker görs en förlängning av ditt mikrolån och detta medför dyra lånekostnader och kan leda dig till skulder.

topp